19%
Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax
22,78 RON
(TVA inclus)
28,47 RON
Taxa transport : 19 lei, inclusiv TVA. Tarif fix.
Cum te putem ajuta?
Descriere
Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri. O placere dulce, in cel mai scurt timp!„Spitzbuben” sau
biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore: 1 buc. inima, 1 buc. stea si 1 buc. cerc
-cealalta parte este pentru baza rotunda. Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs: Inaltime: 2,50 cm. diametru: 6,00 cm. Culoare: rosu. Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.
RETETA: Ingrediente Numarul de persoane: 8 250 g Unt, moale 125 g Zahăr pudră sau zahăr 2 lingurițe Zahăr vanilat 1 priză Sare 1-2 Albus de ou proaspăt 350 g Făină circa 200 g jeleu (coacăze / gutui) sau gem (caise) puțin Zahăr pudră
Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute. Se da la frigider: aproximativ 2 ore. Coacere: aproximativ 6 minute. vegetarian Si asa se face: Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale. Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.
Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar. Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra. Informatii suplimentare Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.
Detalii
SKU
6434185