19%
  • Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax, Decupatoare pentru prajituri Decupatoare forme aluat Decupatoare biscuiti Decupatoare pentru copt Decupatoare pentru taiere aluat Set decupatoare aluat Decupatoare pentru fur
  • Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax, Decupatoare pentru prajituri Decupatoare forme aluat Decupatoare biscuiti Decupatoare pentru copt Decupatoare pentru taiere aluat Set decupatoare aluat Decupatoare pentru fur

Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax

22,78 RON (TVA inclus) 28,47 RON
Taxa transport : 19 lei, inclusiv TVA. Tarif fix.
Cod produs - SKU 6434185
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri. O placere dulce, in cel mai scurt timp!
„Spitzbuben” sau
biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore: 1 buc. inima, 1 buc. stea si 1 buc. cerc
-cealalta parte este pentru baza rotunda. Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs: Inaltime: 2,50 cm. diametru: 6,00 cm. Culoare: rosu. Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.
RETETA: Ingrediente Numarul de persoane: 8 250 g Unt, moale 125 g Zahăr pudră sau zahăr 2 lingurițe Zahăr vanilat 1 priză Sare 1-2 Albus de ou proaspăt 350 g Făină circa 200 g jeleu (coacăze / gutui) sau gem (caise) puțin Zahăr pudră
Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute. Se da la frigider: aproximativ 2 ore. Coacere: aproximativ 6 minute. vegetarian Si asa se face: Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale. Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.
Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar. Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra. Informatii suplimentare Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.

Detalii

Descriere scurta
Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri. O placere dulce, in cel mai scurt timp! „Spitzbuben” sau biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat! Setul contine 3 decupatore: 1 buc. inima, 1 buc. stea si 1 buc. cerc - cealalta parte este pentru baza rotunda. Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur. • poate fi folosit pe ambele parti . Detalii produs: Inaltime: 2,50 cm. diametru: 6,00 cm. Culoare: rosu. Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon. RETETA: Ingrediente Numarul de persoane: 8 250 g Unt, moale 125 g Zahăr pudră sau zahăr 2 lingurițe Zahăr vanilat 1 priză Sare 1-2 Albus de ou proaspăt 350 g Făină circa 200 g Jelee (coacăze / gutui) sau gem (caise) puțin Zahăr pudră Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute. Se da la frigider: aproximativ 2 ore. Coacere: aproximativ 6 minute. vegetarian Si asa se face: Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale. Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute. Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar. Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra. Informatii suplimentare Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.