Descriere
Acest termometru pentru carne este ideal atunci cand doriti perfectiunea gatitului de carne sau foie gras. Se foloseste pentru a monitoriza temperatura carnii facute la cuptor, la gratar sau rostisor. Desigur, poate fi folosit si pentru a testa temperatura interioara din preparatele dvs facute la cuptor : torturi, tarte, checuri si alte mancaruri gatite. Nu se lasa acest termometru in cuptor! Scoateti carnea si introduceti termometrul. Termometrul se introduce direct in interiorul carnii. Termometrul este gradat intre 0 si 120 ° cu repere de recomandare ale temperaturii pentru : pasăre, porc, oaie, vita. Este prevazut cu o sonda fina de 11 cm care nu deterioreaza carnea. Veti reusi o sa gatiti cu succes atat carnea alba cat si cea rosie. Dimensiuni: 14,1 cm x 5,6 cm Culorile pot varia în funcție de disponibilitate (vezi foto): alb sau roșu. Se livreaza aleatoriu in functie de stoc. Nu se poate selecta culoarea.